Jaarboek Stedenbouw: Prefab constructies hebben de toekomst

valerieGeen categorie

Jaarboek Stedenbouw: Prefab constructies hebben de toekomst

Bouwkosten verlagen met een prefab casco

Een korte bouwtijd, een hogere kwaliteit, lagere kosten, minder transport, minder stikstofuitstoot en een veiligere werkomgeving. De voordelen van prefab cascobouw zijn inmiddels breed bekend bij aannemers en opdrachtgevers. Niet voor niets is deze manier van bouwen ongekend populair. Zeker tegen de achtergrond van de woon- en klimaatcrisis, waarin betaalbaar, snel en duurzaam bouwen key is.

Zowel voor woontorens en appartementengebouwen als kantoren, hotels, scholen en zorgcentra wordt steeds vaker gekozen voor een slimme en economische constructie. Stabiel Management neemt hierin het voortouw door slim te ontwerpen, rekening houdend met de impact op kosten en bouwsnelheid. “Binnenstedelijk bouwen en  constructieve uitdagingen zijn onze specialiteiten.”

In Stedenbouw Jaarboek 2023-2024 lees je het volledige artikel:
Prefab constructies hebben de toekomst

Lees hier meer over: onze visie.

Alle projecten>