Visie

     Prefab bouwen heeft de toekomst

Bij Stabiel zijn we voortdurend bezig om het bouwen met prefab te verbeteren en breder toe te passen. Met prefab verplaatst het werk zich van de bouwplaats naar de producent, waar veiliger en efficiënter kan worden gewerkt. Hierdoor is minder ruimte nodig op de bouwplaats, ideaal dus voor binnenstedelijk bouwen. Prefab betekent wel dat bij montage op de bouwplaats alles 100% moet kloppen. Bij deze bouwmethode is het dus belangrijk om alles goed door te denken en te voorzien. Hier nemen we u graag in mee, want Stabiel ziet dat als een voordeel: eerst denken en dan doen!

     Het begint met een goed ontwerp

Een goed prefab ontwerp leidt tot een korte bouwtijd, hogere kwaliteit, lagere kosten, minder transport, minder stikstof uitstoot en een veiliger werkomgeving. Onze specialiteit is slim, constructief, degelijk en voordelig ontwerpen. Dat doen we met prefab beton in combinatie met staalconstructies en/of hout. We zorgen dat de prefab constructie snel en efficiënt kan worden gerealiseerd. We kijken hierbij verder dan het casco. Ook buitengevel bekleding of prefab installaties kunnen meegenomen worden in de montage. Het beste resultaat voor onze klant staat hierbij voorop.

     Goed projectmanagement is cruciaal

Al is de bouwmethode nog zo goed, alles moet wel op een goed gecoördineerde manier worden uitgevoerd. Het is belangrijk om met alle details in de uitvoeringsfase rekening te houden. De werkzaamheden van de diverse partijen moeten goed op elkaar worden afgestemd. Goed projectmanagement zorgt er voor dat het bouwproces soepel verloopt. Bij Stabiel nemen we de verantwoording over het hele proces, vanaf ontwerp en engineering tot en met productie en montage. Met onze kennis en ervaring kunnen we dit proces als geen ander in goede banen leiden en naar tevredenheid uitvoeren. Onze strategie: een tevreden klant!

     Partnerschap

Bij Stabiel vinden we partnerschap erg belangrijk. Partnerschap met onze klant betekent dat we altijd in het belang van onze klant denken en handelen. We ontwikkelen en realiseren een project samen met onze klant. Daarbij richten we ons op een lange termijn relatie die verder gaat dan het project. Ook onze leveranciers zien wij als partners. We bouwen samen aan continuïteit en een optimaal proces. We werken op een professionele manier, wat betekent dat we pro-actief, betrouwbaar en vakkundig zijn. En dat gaat prima samen met een leuke werksfeer en een prettige, constructieve relatie!