Industriebouw over ibis Styles hotel

valerieGeen categorie

Industriebouw over ibis Styles hotel

Vakblad Industriebouw publiceerde in juni 2023 een fraai artikel over project ibis Styles hotel in Rotterdam.

Bouwbedrijf BOBgroep bouw & ontwikkeling is druk bezig met de bouw van het hotel op het terrein van Rotterdam Ahoy in opdracht van Foruminvest B.V. Het wordt een hotel van 12 verdiepingen met 250 kamers en daarnaast onder meer een restaurant, lobby, loungebar en fitnessruimte. De bouw past in de herontwikkeling Hart van Zuid, waarvan het Ahoy complex het middelpunt vormt.

Constructie, engineering en casco

Industriebouw over ibis Styles hotelHet complete casco werd geëngineerd, geproduceerd en gemonteerd onder verantwoordelijkheid van Stabiel Management.

Snijders Ingenieursgroep BV vervulde een dubbele rol: als hoofdconstructeur berekende het Veldhovense bedrijf in opdracht van BOBgroep de hoofddraagconstructie en voor Stabiel Management verzorgde het de engineering van alle prefab beton en het staalwerk.

Lees het hele artikel (14 pagina’s) in Industriebouw:

<Alle projecten>