Bezoek aan Fibonacci met engineers

valerieGeen categorie

Bezoek aan Fibonacci met engineers

Op woensdag 10 mei 2023 mocht Stabiel 18 enthousiaste engineers van Snijders Ingenieursgroep rondleiden op project Fibonacci in Amsterdam. Rebwar Aziz van VORM 2050 zorgde voor een hartelijk ontvangst.

Op het moment van het bezoek waren we bijna klaar met de montage van het prefab casco. Dit hebben we vanaf ontwikkeling tot en met montage in opdracht van VORM2050 uitgevoerd. De ervaren prefab professionals van Snijders Ingenieursgroep hebben voor Stabiel de engineering verzorgd van het prefab casco. Het was erg handig dat ze ook de engineering hebben verzorgd van de sandwichelementen die Hibex voor VORM2050 heeft geleverd en die Stabiel heeft meegenomen met de montage.

De rondleiding
Het aanwezige internationale gezelschap, met mensen vanuit de vestigingen in Veldhoven, Valencia en Uruguay, kon op deze dag in de praktijk door een project heen lopen in plaats van door een 3D-model op het scherm. “Dat geeft toch weer een veel uitgebreider beeld”, laat Silvester Snijders, Operationeel Manager bij Stabiel, weten. “Je ziet in de praktijk niet alleen dat wat jezelf gemodelleerd en berekend hebt. Ook zie je alles wat aan het casco vast zit en hoe de verbindingen er in de praktijk uit zien. Zo zagen we ter plaatse hoe de mooie houten constructie van de galerij verbonden is met het prefab casco. Verder trokken ook de volledig geprefabriceerde badkamers veel aandacht. Stabiel heeft deze bij de montage van het prefab casco per appartement op de juiste plaats gezet. En natuurlijk was het uitzicht over Amsterdam vanaf ruim 50 meter hoogte ook de moeite waard!”

Het was een interessante en leerzame rondleiding. Iedereen was nieuwsgierig en er werden veel vragen gesteld. We kijken terug op een geslaagd werkbezoek en bedanken VORM2050 voor de gastvrijheid.

Lees meer over dit project: Fibonacci – Amsterdam

 

 

<Alle projecten>