Heembouw Wonen Strategische Partnerbijeenkomst

valerieGeen categorie

Heembouw Wonen Strategische Partnerbijeenkomst

De strategische partnerbijeenkomst van Heembouw Wonen vond plaats op dinsdag 14 maart jl. Maarten Peels en Silvester Snijders waren vanuit Stabiel aanwezig. Heembouw staat voor het creëren van plekken waar mensen willen zijn. Dat doen ze met nieuwbouw, transformatie van leegstaande gebouwen of renovatie van bestaande woningen. Altijd met het doel een ideale woonomgeving voor de bewoners te realiseren, waar ze zich thuis voelen.

Stabiel voelt zich ook erg thuis in het partnerschap met Heembouw. We ontwikkelen en realiseren al sinds 2007 prefab casco’s voor ze. De kracht van Stabiel is om een prefab casco samen met de aannemer en hun partners zo slim en efficiënt mogelijk te ontwikkelen. Heembouw begrijpt deze aanpak als geen ander. Met een eigen architectenbureau heeft Heembouw Wonen alle mogelijkheden om samen met de partners deze aanpak toe te passen op bijvoorbeeld woontorens en appartementengebouwen.

Heembouw Wonen Strategische Partnerbijeenkomst
Tijdens de inspirerende bijeenkomst werd verteld over waar Heembouw Wonen naar toe wil en is de visie en strategie toegelicht. Daarnaast is informatie gedeeld over de ontwerpende bouwer, duurzaamheid en de ontwikkelingen binnen Heembouw Wonen. En, hoe ze daar aansluiting vinden met hun partners en hoe ze dat nog jarenlang kunnen voortzetten. Samen slim bouwen, daar gaat het natuurlijk om!

Naast het delen van informatie zijn op deze dag diverse contacten weer aangehaald. We kijken terug op een informatieve en leuke middag.

Lees meer:

 

<Alle projecten>