Hoogste punt Hotel ibis Styles Ahoy

valerieGeen categorie

Hoogste punt Hotel Ibis Styles Ahoy

Op donderdag 16 februari 2023 vierden we het hoogste punt met alle betrokken partijen van het project ibis Styles Hotel Ahoy in Rotterdam. Het hotel is prominent aanwezig op het mooie terrein van Ahoy in Rotterdam. Met aan de ene zijde het zuiderpark en aan de andere zijde de evenementenlocatie Ahoy.

Het prefab betonnen casco is nu nog goed zichtbaar. De buitenkant zal de komende tijd volledig worden afgewerkt met gevelbekleding maar een aantal prefab elementen zullen blijvend in het zicht blijven. Zoals de 6 meter hoge kolommen bij de entree en de ruim 50 betonnen trappen en bordessen.

Door het goed doordachte ontwerp en de perfecte engineering liep de montage als een sneltrein. Over het gehele gebouw is veel repetitie van elementen toegepast waardoor elke bouwlaag steeds soepeler verliep. Hierdoor hebben we in 17 weken het hoogste punt van 40 meter bereikt.

Lees meer:

<Alle projecten>