Stedelijk College Eindhoven in Bouwen in Gelderland

valerieGeen categorie

Stedelijk College Eindhoven in Bouwen in Gelderland

In het oktobernummer van het vakblad “Bouwen in Gelderland” staat een leuk artikel over de nieuwbouw voor Stedelijk College Eindhoven.
Voor dit project hebben we in 2020 in opdracht van Binx Smartility het prefab casco gerealiseerd.

Stedelijk College Eindhoven in Bouwen in Gelderland“De nieuwbouw van het Stedelijk College Eindhoven is inmiddels haar derde fase ingegaan. Fase een betrof een vierlaags nieuw schoolgebouw, fase twee omvatte een bijna futuristisch te noemen sporthal annex parkachtig outdoor sportfaciliteit en de derde fase die deze maand startte, is een uitbreiding van de nieuwe sporthal, dat plaats zal geven aan nieuwe leslokalen op in totaal 1200 m2. Ook de sloopwerkzaamheden van de oude bebouwing en het afronden van de terreininvulling maakt deel uit van deze laatste fase.”

Lees hier het hele artikel: Bouwen in Gelderland (PDF) of online.

Meer informatie:

 

 

<Alle projecten>