Partnerovereenkomst met VORM2050

valerieGeen categorie

Partnerovereenkomst met VORM2050

De partnerovereenkomst met VORM2050 is op 5 juli 2022 tijdens een feestelijk moment officieel bezegeld! Dit was tijdens de netwerkbijeenkomst, die dit keer plaatsvond bij Vianen Kozijnen in Montfoort. Het partnerschap tussen VORM2050 en Stabiel Management loopt eigenlijk al een paar jaar. Samen met onze opdrachtgever ontwerpen optimaliseren en daarmee snel en betaalbaar prefab casco’s bouwen, dat is voor Stabiel dagelijks werk.

Heel leuk is het om dit samen met andere vaste partners van VORM2050 te doen. Door goede samenwerking in een vast netwerk kun je echt integraal ontwerpen en over meer partijen (partners, percelen) heen optimaliseren. Bovendien kunnen we leerpunten van lopende projecten direct toepassen bij volgende opdrachten. Bij de lopende projecten plukken we hier al de vruchten van. Samen met VORM2050 gaan we de uitdaging aan: 20% goedkoper bouwen en 50% sneller!

Voor meer info, zie: VORM2050

De volgende projecten hebben we op dit moment onderhanden voor VORM2050:

<Alle projecten>