Groei en procesverbetering

valerieGeen categorie

Groei en procesverbetering

Groei en procesverbetering. Onlangs heeft de kwaliteitsaudit bij Stabiel plaatsgevonden. Het centrale thema hierbij was procesbeheersing maar vooral ook procesverbetering. Deze thema’s zijn extra belangrijk, omdat Stabiel een groeiend bedrijf is: de organisatie groeit, net als het aantal projecten en de projectomvang. De conclusie van de audit was dat de processen goed zijn ingebed in de organisatie en dat we onze processen voortdurend verbeteren. Goed nieuws voor ons, maar zeker ook voor onze klanten. Hoe soepeler het bouwproces verloopt, hoe beter het is natuurlijk!

Omdat we veel met vaste partners werken, kennen we elkaar goed en weten we wat we aan elkaar hebben. Dat maakt het makkelijker om samen te werken aan procesverbetering. We plannen daar bewust samen evaluatie momenten voor in, meestal na een bepaalde fase of na afronding van een project.

Bij de realisatie van een prefab casco van beton, staal en/of hout zijn ook vaak nieuwe partijen betrokken. Voor een soepel prefab bouwproces is een goede samenwerking met deze partijen erg belangrijk. Een goed eindresultaat bereik je door samen tijdig aannames en verwachtingen af te stemmen. We zoeken daarom bewust in een vroeg stadium de contacten en de samenwerking op.

Groei en procesverbetering en meer

Ook tijdens de projectuitvoering zijn er nog genoeg ideeën voor verbeteringen. En als we een probleem hebben opgelost, zijn we nog niet klaar: we zoeken naar structurele oplossingen en leggen die vast in onze werkinstructies en standaard documenten voor nieuwe projecten. Vanuit onze focus op projectmanagement en continue procesverbetering vinden we dat heel vanzelfsprekend, maar toch leuk dat dit tijdens een audit positief opvalt!

Meer informatie: projecten.
Of lees onze referenties van klanten en partners.

Meer weten over onze projectaanpak of onze projecten? Of heb je nog goede ideeën of tips ter verbetering? Neem dan contact met ons op.

Certificaat: Certificaat Lloyd’s 2022

 

<Alle projecten>