Stalen liggers voor NVM hoofdkantoor

valerieGeen categorie

Stalen liggers voor NVM hoofdkantoor

Geïntegreerde stalen liggers voor NVM hoofdkantoor in Utrecht worden voor Stabiel geproduceerd bij Rijnstaal. Op 19 april jl. hebben Bor en Silvester van Stabiel een kijkje genomen in de productiehal van Rijnstaal. Een indrukwekkend staaltje werk! Ook de grote hoeklijnen voor de oplegging van de kanaalplaten mogen er zijn!

Het is de eerste keer dat Rijnstaal en Stabiel samenwerken voor een project. Het uitstekende modelleer- en tekenwerk van Snijders Ingenieursgroep vielen meteen al positief op bij Rijnstaal. Vanaf week 17 worden alle stalen onderdelen, samen goed voor meer dan 100 ton, vanuit Nieuwegein naar Utrecht getransporteerd. Daar monteert DWM alles samen met het prefab betonnen casco.

Stalen liggers voor NVM hoofdkantoor
Via onze projectpagina houden we u graag op de hoogte door middel van foto’s van het project: NVM Hoofdkantoor.

 

<Alle projecten>