Betonelementen NVM bekijken bij Vlassak

valerieGeen categorie

Betonelementen NVM bekijken bij Vlassak

Betonelementen NVM bekijken bij Vlassak: donderdag 15 april jl. heeft Stabiel samen met opdrachtgever Heembouw en de projectmanager van NVM Vlassak Betonbedrijf bezocht. Er was een hartelijk, gastvrij en corona-proof onthaal door Marco Filmer van Vlassak. We hebben samen een rondje door de fabriek gemaakt. Vlassak produceert voor Stabiel de gevelwanden, binnenwanden, kolommen, trappen en bordessen van het nieuwe hoofdkantoor van NVM in Utrecht.

Betonelementen NVM bekijken bij VlassakHet kantoor heeft een oppervlakte van ca. 9.500 m2.  Het gebouw is ontworpen als een monoliet in het glooiende groene landschap van het Utrechtse Papendorp. Het kantoorgedeelte bestaat uit 4 bouwlagen met daaronder een laag parkeren. Veel betonelementen in de parkeerlaag krijgen geen verdere afwerking. Netjes werken is dus vereist en dat is Vlassak zeker toevertrouwd. In de fabriek en ook op het tasveld hebben we dat al kunnen zien en ervaren.

Betonelementen NVM bekijken bij Vlassak
Voor dit project verwerkt Vlassak gerecycled beton granulaat. Hierdoor leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzaamheid van het gebouw en de circulariteit van het bouwproces.

Lees meer over het project: NVM Hoofdkantoor

 

<Alle projecten>