Welkom op onze nieuwe site

valerieGeen categorie

De nieuwe website van Stabiel Management staat live! We nodigen je graag uit een kijkje te nemen. De nieuwe website laat zien wie we zijn, waar we voor staan en wat we doen. De ‘look & feel’ van de site is volledig aangepast naar een hedendaags design en geschikt voor gebruik op smartphones en tablets. We hebben speciaal aandacht besteed aan overzichtelijkheid en leesbaarheid. En we hebben een paar extra tools toegevoegd om onze (potentiële) klanten nog meer van dienst te zijn.

Quick scan: wij voeren een gratis quick scan uit op de toepasbaarheid van een prefab beton constructie in uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op via de pagina “Quick scan” door middel van het contactformulier, waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden om enkele tekeningen mee te sturen.

Projecten: door een succesvolle combinatie van slim ontwikkelen en goed projectmanagement zijn prefab betonnen casco’s gerealiseerd voor woontorens, scholen, kantoren, zorgcentra en parkeergarages. Op de pagina “Projecten” kan per categorie een selectie worden gemaakt. Ook tonen we een kaart waarop alle projecten van Stabiel zijn gesitueerd.

Welkom op onze nieuwe site, wij horen graag wat u er van vindt!

<Alle projecten>