Rondleiding gevelelementen en kolommen

valerieGeen categorie

Rondleiding gevelelementen en kolommen. Op 5 maart jl. waren Peter Duits en Silvester Snijders van Stabiel Management samen met gemeente Goeree Overflakkee (opdrachtgever), Vaessen Algemeen Bouwbedrijf (aannemer) en RoosRos Architecten te gast bij Bestcon in Best. Jeroen van Helvoirt, manager projectbureau, heeft ons hartelijk ontvangen en verzorgde een rondleiding in de betonfabriek. Bestcon produceert voor Beroepscampus Middelharnis de prefab beton elementen. Een deel van deze (hoge) gevelelementen en kolommen stonden reeds klaar, en het resultaat mag er zijn!

In het schoolgebouw blijven de betonnen elementen zichtbaar. Het uiterlijk en de afwerking zijn dus erg belangrijk. Stabiel Management verzorgt voor dit project het constructieve ontwerp, levering en montage van het prefab betonnen casco in combinatie met de staalconstructie. Het ontwerp van Beroepscampus Middelharnis is van RoosRos Architecten en Vaessen Algemeen Bouwbedrijf realiseert het project.

Rondleiding gevelelementen en kolommen: we kijken terug op een geslaagd bezoek en we bedanken Bestcon voor het kijkje in de keuken.

Lees meer over project Beroepscampus Middelharnis.

<Alle projecten>