Kijkje in de keuken bij Bestcon met opdrachtgever Binx

valerieGeen categorie

Voor Binx Smartility verzorgen we de ontwikkeling, engineering, productie en montage van de prefab constructie van de nieuwbouw voor Stedelijk College Eindhoven. Voor dit project produceert Bestcon voor ons de gevels, binnenwanden, kolommen en balken.

Veel van deze beton elementen blijven zichtbaar in het schoolgebouw. Een goed fabricage proces is dan extra belangrijk. Daarom hebben we Binx uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de productie, om alvast een goed beeld te krijgen van het uiterlijk en de afwerking. We zijn blij met de gastvrijheid van onze partner Bestcon, wat iedereen een goed beeld heeft gegeven. Goed initiatief van Peter Duits, en Bestcon: bedankt voor de rondleiding en de uitleg!

Beeld door Binx Smartility

Lees meer over: project Stedelijk College Eindhoven.

<Alle projecten>