Project Beroepscampus in Middelharnis

valerieGeen categorie

In Middelharnis wordt in 2020 een Beroepscampus gerealiseerd. Het project bestaat uit twee fasen.

Een zuidelijk en een noordelijk gebouw. Het is de bedoeling dat de gebouwen na realisatie als geheel worden gezien. Als eerste wordt ‘Nieuwbouw Zuid’ gebouwd. In het gebouw zal de doorgaande leerweg VMBO-MBO onderdak krijgen. Hiermee worden de keuzemogelijkheden voor leerlingen op Goeree-Overflakkee uitgebreid.

Stabiel Management is verantwoordelijk voor de engineering, het projectmanagement en de complete realisatie (inclusief productie en montage) van het prefab betonnen casco.De constructie is door Stabiel Management omgezet van een bollen-vloer naar een systeem met kanaalplaten en stalen balken en daarmee is het project financieel haalbaar geworden.

De oplevering van het casco vindt in het voorjaar van 2020 plaats.

Aannemer: Vaessen Algemeen Bouwbedrijf.

Lees meer: Beroepscampus Middelharnis.

<Alle projecten>