Vakblad Stedenbouw over De Hoven

valerieGeen categorie

Ruimtegebrek in steden zorgt voor een toename van hoogbouw. Hierbij is bouwsnelheid van belang bij het terugdringen van geluid-, milieu- en verkeershinder tijdens de bouwfase. Met het DoorStapelSysteem wordt een forse tijdsbesparing in het bouwproces gerealiseerd en wordt een randbekisting overbodig. Hierdoor kan er veiliger worden gewerkt en is er minder overlast voor de omgeving terwijl gelijktijdig de bouwplaatsgebonden kosten worden verlaagd. Al deze voordelen resulteren in eerder rendement voor de opdrachtgever of verhuurder.

Lees het hele artikel in Stedenbouw van mei 2015: Flexibel indeelbare woontorens

Lees meer over het DoorStapelSysteem en project “Wonen boven De Hoven” in het artikel Building Holland in vakblad Stedenbouw (april 2015): Samenwerken aan duurzaam bouwen.

<Alle projecten>