River Towers – White Nile en Blue Nile

valerieGeen categorie

Aan de Waldorpstraat in het nieuwe Laakhaven West verrijzen de River Towers, een ontwerp van Kampman Architecten. De White Nile, 12 lagen hoog, vormt samen met de Blue Nile een duidelijk geheel, maar hebben elk een uniek karakter. De hogere toren, de White Nile, bestaat uit 66 koopappartementen. Opvallend is de dynamische, bijna vloeibare uitstraling van deze toren. De hardsteenkleurige basis gaat naar boven toe over in steeds lichtere kleuren metselwerk. De glazen balustrades garanderen een mooi uitzicht vanaf de royaal uitkragende balkons. Op de begane grond bevinden zich commerciële ruimten. Opdracht Stabiel Management: verantwoordelijk voor het prefab betonnen casco en het projectmanagement. De bouw is in februari 2015 gestart.

Ook voor de Blue Nile is Stabiel Management verantwoordelijk voor het advies en projectmanagement.

Lees meer op de projectpagina van Stabiel Management over White Nile en Blue Nile.

Lees meer:
River Towers
NU Project Ontwikkeling

<Alle projecten>