Start montage Via Nova Vleuterweide

valerieGeen categorie

Dit is de kracht van Stabiel Management: oog voor prefab oplossingen in bouwtrajecten en daar ontzorgen waar mogelijk!

In week 10 (2018) start Stabiel met de montage van het prefab betonnen casco van het nieuwe schoolgebouw Via Nova in Vleuterweide, ontworpen door BDG Architecten (zie beeld). Het gebouw, inclusief gymzaal, heeft een grootte van 10.000 m2. De school biedt kleine veilige plekken en leeromgevingen waar veel te ontdekken is. Stabiel Management is verantwoordelijk voor de engineering, het projectmanagement en de complete realisatie (inclusief productie en montage) van het prefab betonnen casco. Opdrachtgever: Slokker Bouwgroep Eindhoven. Stalen constructie: Ferross Staalbouw.

Lees meer over dit project: Via Nova.

<Alle projecten>