3 torens Wonen boven de Hoven Delft gereed

valerieGeen categorie

Het prefab betonnen casco van Toren 3 “Wonen boven De Hoven” in Delft is gereed, uiteraard binnen de afgesproken planning. In totaal hebben we voor 3 torens van project Wonen boven De Hoven het prefab betonnen casco gerealiseerd, met grote overspanningen van 12 meter. We zijn erg trots en tevreden over het proces en het eindresultaat. Graag bedanken we Heembouw en al onze co-makers voor de zeer prettige samenwerking!

Stabiel Management was verantwoordelijk voor het gehele prefab betonnen casco: advies, ontwikkeling, engineering, projectmanagement, productie en montage.en het projectmanagement van de 13-laagse woontorens.

Lees meer over toren 1, toren 2 en toren 3:
Toren 1 Wonen boven de Hoven
Toren 2 Wonen boven de Hoven
Toren 3 Wonen boven de Hoven

Bekijk hieronder de timelaps van toren 1:

<Alle projecten>