Casco gereed Hotel Holiday Inn Flight Forum

valerieGeen categorie

Half december 2018 heeft Stabiel Management het prefab betonnen casco opgeleverd van het Holiday Inn Hotel op Flight Forum in Eindhoven.

Het project bestaat uit twee gebouwen die met elkaar worden verbonden door een centrale entree. In eerste instantie wordt het hotel-gedeelte gerealiseerd in 2018, bestaande uit: 12 verdiepingen, 180 hotelkamers, vergaderruimtes, een restaurant en een lobby. In een later stadium wordt het andere deel (5 verdiepingen) kantoorruimtes, een kinderdagverblijf, een conferentiecentrum en een quality centre gerealiseerd, met ondergrondse parkeergarages.

Stabiel Management was verantwoordelijk voor het constructief ontwerp, de engineering, het projectmanagement en de complete realisatie (inclusief productie en montage) van het prefab betonnen casco.

Opdrachtgever: BanBouw
Architect: M3 Architecten
Oppervlakte: 7.500 m2

Vliegveld
Het nieuwe hotel op Flight Forum wordt het tweede Holiday Inn Hotel in Eindhoven en het derde hotel in de omgeving van het vliegveld. Het hotel richt zich met name op zakelijke gasten, maar door het toenemende aantal vluchten naar bestemmingen binnen en buiten Europa, is het ook voor toeristen een aantrekkelijke locatie. Het hotel wordt in het laatste kwartaal van 2019 opgeleverd.

Flight Forum in transitie
Flight Forum is als businesspark zelf ook volop in ontwikkeling. Met verschillende ingrepen zet Flight Forum in op een levendig, groen, vitaal en vooruitstrevend gebied, met volop ruimte voor innovatie en samenwerking.

Lees meer over project Holiday Inn Hotel.

Bekijk hieronder de timelaps van de montage van het casco (film door BanBouw):

<Alle projecten>