Visie

Stabiel Management is dé specialist in prefab betonnen casco's en richt zich op het ontwikkelen, managen en realiseren van prefab betonnen casco's. Stabiel is actief in de utiliteitsbouw zoals kantoren, scholen, hotels en zorggebouwen en is daarnaast sterk in het uitvoeren van slanke woontorens van 6 bouwlagen of meer.

Het engineeringproces is een moeilijk proces, waarbij veel partijen met tegenstrijdige belangen betrokken zijn. Stabiel luistert en managet op een vriendelijke manier dit proces. Verantwoordelijkheid, zorg en risico voor het prefab betonnen casco worden door Stabiel van de opdrachtgever overgenomen.

Creëren van toegevoegde waarde voor de klant is onze drijfveer. Verbondenheid met de klant en verantwoordelijkheid voor een project vinden wij uiterst belangrijk. Best Value Procurement (meeste waarde voor de laagste prijs), lean-filosofie en ketensamenwerking zitten bij ons in het bloed. Daar zijn we dus sterk in! Wij staan voor optimale samenwerking met onze partners door middel van gezamenlijk overleg, waarbij we vroegtijdig oplossingen creëren en helder communiceren.

Stabiel is stabiel! Een man een man, een woord een woord!

stabielvisie

Ontzorgen

“Luisteren naar wat u werkelijk wilt en ontzorgen u waar mogelijk.”

Stabiel luistert naar de klant. Elke wens wordt gezien als kans. Elke consequentie ten aanzien van de begroting en planning wordt nauwkeurig afgestemd met de betrokken partijen. Onaangename verrassingen achteraf zijn onacceptabel.

Duidelijkheid en zekerheid vooraf staan bij ons hoog in het vaandel. Wij luisteren naar wat u wilt en ontzorgen waar mogelijk.   

ooricon

Scherp waarnemen

“Oog voor prefab oplossingen in het bouwtraject.”

Stabiel denkt vooruit en ziet al snel kansen en oplossingen. We nemen scherp waar en hebben oog voor prefab-oplossingen, waardoor wij eersteklas projectmanagement leveren.

Jarenlange ervaring heeft geleid tot een eigentijdse professionele zienswijze op het bouwproces. Een waardevolle toevoeging voor de opdrachtgever.

 

oogicon

Kostenbewust

“Neus voor efficiency, bezuinigingen, kansen en oplossingen.”

Stabiel heeft neus voor kostenbesparingen op het gebied van efficiënt bouwen, goede ketensamenwerking, kortere doorlooptijden en lagere kosten.

Door ervaring en professionele kennis ruikt Stabiel kansen voor kostenbewust handelen in bouwprojecten door middel van prefab-oplossingen.

 

neusicon

Projectmanagement

“Eerlijke en duidelijke communicatie met een lach.”

Stabiel brengt vroegtijdig alle constructieve en uitvoeringstechnische ins en outs van een project in beeld. Ontwerp, productie en realisatie worden hierdoor tijdig in het project op elkaar afgestemd, waardoor Stabiel de belofte van een korte planning ook echt kan realiseren. Stabiel geeft 100% garantie op de planning.

Belangrijke kernwoorden bij onze manier van werken: Best Value Procurement (meeste waarde voor de laagste prijs), lean-filosofie en ketensamenwerking. Het werken in een BIM-omgeving zien we daarbij als een krachtig hulpmiddel.

BIM (Building Information Management) is bij Stabiel al jaren een vast onderdeel van het proces. Door het gebruik van BIM kan Stabiel integrale samenwerkingsverbanden vormen met ontwerpers, hoofdaannemer, hoofdconstructeurs, adviseurs, installateurs, leveranciers en onderaannemers. Elk prefab casco wordt al virtueel gebouwd vanaf de eigen werkplek, waar alle bouwpartners voor hun eigen specialisme kunnen bijdragen aan het geheel. Hiervoor gebruiken wij Revit.

Kwaliteitscertificaat

mondicon
Top of Page