Vacature: enthousiaste en professionele projectleider

stabiellinkedin3

Stabiel Management is op zoek naar een enthousiaste projectleider (m/v); een fijne collega met een hoog professioneel werkniveau. Is het iets voor jou om te werken bij dé specialist in prefab betonnen casco’s? Dan kan je bij Stabiel aan de slag.

Wij zoeken…
…iemand met HBO-denkniveau. Daarnaast houd je van een gezellige en professionele werksfeer. Kennis en ervaring in de bouw en constructie is een pré. Als zelfstandig opererende projectleider onderhoud je contacten met de klanten vanaf de start van een project tot de oplevering. Met vaste partners voer je het project uit conform budget, planning en kwaliteitseisen.

Wat wil jij?
Graag aankruisen wat voor jou van toepassing is:

1. Flexibele werktijden       □ 
2. Goede beloning       □
3. Prettige werksfeer       □
4. Marketing/verkoop       □
5. Uitvoering       □
6. Carrière mogelijkheden       □
7. Verantwoordelijkheid       □
8. Zelfstandigheid       □
9. Ondernemerschap       □
10. Anders ...       □

Heb je meer dan de helft van de vakjes aangekruist? Dan ben jij dé persoon die wij zoeken en komen we graag in contact met jou.

Contact
Stuur je brief en cv naar Maarten Peels: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Telefonisch contact opnemen mag ook: 06 43 53 99 71. Voor meer informatie over ons bedrijf of als je meer wilt weten over de specifieke taken, schroom niet om te bellen. We spreken je graag.

Top of Page